Lørdag, 15. august 2020 - af af Trine Larsen

Prinsesse Annes fødselsdag: Familiens flotte hyldest

Familien ønsker prinsesse Anne tillykke på 70-års fødselsdagen. 
Familien ønsker prinsesse Anne tillykke på 70-års fødselsdagen. 
Foto: MEGA
Prinsesse Anne, dronning Elizabeth og prins Philips eneste datter, fylder i dag 70 år og hele den kongelige familie har naturligvis ønsket hende tillykke med fødselsdagen.

På Instagram er prinsesse Anne siden morgenstunden blevet hyldet og blandt andet har hendes storebror, prins Charles, lagt sig i selen for at hylde sin søster på kærlig vis.

Dét gør prinsen blandt andet med en sød video fyldt med familiebilleder, hvor det er tydeligt, hvilket fint, nært og godt forhold de to søskende har til hinanden.

 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Billederne taler deres tydelige sprog og viser, at de to ikke kun havde glæde af hinanden i barndommen, men at de også i voksenlivet har et godt forhold, præget af humor, fælles interesser og søskende-kærlighed.

 

 

- Ønsker prinsessen rigtig hjertelig tillykke med 70 års fødselsdagen, siger prins Charles på sin og hertuginde Camillas Instagram Clarence House og tilføjer:

- Lad os kigge tilbage på nogle familiebilleder gennem årtierne.

Du kan se prins Charles' søde video til prinsesse Anne ved at klikke her. 

Også prinsesse Annes forældre, dronning Elizabeth og prins Philip, ønsker tillykke med et billede af deres datter, siddende leende i en smuk hvid kjole, hjemme hos sig selv på Gatcombe Park. Det gør de på det britiske kongehus officelle Instagramprofil TheRoyalFamily

Kate og William skiver på deres Instagram, Kensington Royal:

- De hjerteligste ønskerne om en dejlig 70 års fødselsdag til Hendes Kongelige højhed,

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden