20. sep. 2016
Af Juliane Olsen

Prinsesse Beatrice i godt selskab under modeuge

Prinsesse Beatrice
Prinsesse Beatrice
Foto: AOP
Klædt i et marineblåt og stribet sæt deltog prinsesse Beatrice i London Fashion Week.

Dronning Elizabeths barnebarm den 28-årige prinsesse Beatrice, havde valgt marine-stilen, da hun overværede Saloni-modeshowet under modeugen i London.

Prinsessen poserede efterfølgende med designer Marissa Montgomery og stylist Olivia Buckingham skriver den britiske avis Daily Mail.

Prinsesse Beatrice bar en marineblå og hvidstribet nederdel og en fin strikket bluse, og det så ud til, at hun havde lysnet sit røde hår.

SE BILLEDERNE: De kongelige satte hattene på sned

Prinsesse Beatrice viste god efterårsstil

Lige nu er det den lunefulde tid på året, hvor temperaturen falder, men hvor det endnu er for tidligt at trække i vinterens uldtrøjer.

Det var dog øjensynligt ikke noget problem for prinsesse Beatrice, der viste et lysende eksempel på, hvordan man knækker den mode-kode.

Prinsesse Beatrice fuldendte sin påklædning med et par iøjnefaldende sko med kraftige høje hæle i meleret guld.

Højt humør trods brud med kæresten

Prinsesse Batrice så ud til at være i højt humør, selv om hun for nylig har brudt med kæresten gennem mange år, Dave Clarke. Hun pjattede med Saloni-holdet i selskab med veninden, TV-vært og grundlægger af tøjmærket Rotten Roach, Marissa Montgomery.

Prinsessen holdt armene i vejret i en jublende gestus, mens hun lo i selskab med sin veninde. Så på trods af bruddet lignede prinsesse Beatrice ikke en, der lider af hjertesorg.

https://imgix.billedbladet.dk/modeuge.jpg
Foto: AOP

Læs mere om: