Mandag, 8. februar 2016 — af Juliane Olsen

Prinsesse Charlotte får læbestift opkaldt efter sig

Prinsesse Charlotte
Prinsesse Charlotte har fået opkaldt en læbestift i Marc Jacobs' nye skønhedskollektion efter sig.
Foto: AOP
Den verdensberømte designer Marc Jacobs har opkaldt en pink læbestift efter britiske prinsesse Charlotte i den nyeste kosmetikserie.
Hun er ikke engang fyldt et år, men prinsesse Charlotte har allerede fået sit navn på en helt særlig, pink læbestift. Ifølge Daily Mail har den amerikanske topdesigner Marc Jacobs’ nye kosmetikserie opkaldt en pink læbestift efter den lille prinsesse. Læbestiften kan kun købes i den britiske stormagasinkæde Harrods for 230 kroner forud for prinsesse Charlottes fødselsdag den 2. maj. LÆS MERE: Prinsesse Charlotte og prins George ønsker glædelig jul

Prinsesse Charlotte er stilikon

Til trods for, at prinsesse Charlotte kun er ni måneder gammel, har hendes stil og fremtoning allerede vundet indpas. Hun kan hverken gå eller tale endnu, men prinsessen topper alligevel Tatler magazines liste over ”personer med betydning”. Når man betragter prinsesse Charlottes mor, hertuginde Catherine, er det da heller ikke så underligt.

Læbestiften har farve efter rose

Hertuginden er nemlig en af modebranchens mest indflydelsesrige personligheder, og alt, hun bærer, bliver hurtigt udsolgt. Læbestiften bliver en del af Le Marc lip créme-kollektionen, og hos Marc Jacobs mener man, at det er den bedste måde at lancere den nye kollektion på. Desuden er farven inspireret ud fra den dybeste, mest mættede pink farve på en engelsk rose ifølge Marc Jacobs' globale direktør Catherine Gore.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden