Søndag, 5. juni 2016 — af af Juliane Olsen

Prinsesse Charlotte pryder takkekort i forbindelse med et-års fødselsdag

Prinsesse Charlotte
Prinsesse Charlotte
Foto: AOP
I forbindelse med prinsesse Charlottes et-års fødselsdag sender prins William og hertuginde Catherine nu takkekort ud med billeder af fødselsdagsbarnet.
Prins William og hertuginde Catherine har nu valgt at vise deres taknemmelighed for opmærksomheden på prinsesse Charlottes et-års fødselsdag. Det er dermed prinsessens første takkekort, og et billede af kortet er nu blevet delt på det sociale medie Twitter. Det er en fan af det britiske kongehus fra Halifax, der har delt billedet taget af hertuginde Catherine, hvor prinsesse Charlotte er klædt i lyserød kjole. LÆS MERE: Prinsesse Charlottes første år: Gaver og hilsener fra 64 lande

Kate og William er taknemmelige

Billedet blev offentliggjort i forbindelse med prinsesse Charlottes fødselsdag 2. maj, og det er Jess Isle fra Halifax, der har delt sit kort på Twitter. Hun afslører, at kortet ankom med posten til hende tirsdag, og den ledsagende tekst er senere blevet delt på det sociale medie Tumblr. - Hertugen og hertuginden af Cambridge er virkelig taknemmelige for den meget venlige besked, du sendte til prinsesse Charlotte i anledningen af hendes første fødselsdag, fremgår det.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Gestussen er blevet værdsat

Teksten afslutter med at fastslå, at det var betænksomt af modtageren, og at der er sat stor pris på gestussen. Det er den 19-årige kongelige fan Maddy fra Italien, der bestyrer en Tumblr-konto dedikeret til prins William og hertuginde Catherine, som har delt teksten. Prins William og hertuginde Catherine skriver, at de sætter stor pris på lykønskningerne, efter de selv har sendt kort ud som tak for opmærksomheden på deres fem-års bryllupsdag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden