4. sep. 2016
Af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Diana fik på mærkedag en særlig hilsen fra sin kok

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/aopd-028268.jpg
Foto: All Over Press
På 19. årsdagen for prinsesse Dianas tragiske død sendte hendes personlige kok en rørende hilsen til sin arbejdsgiver.

Prinsesse Diana døde den 31. august 1997 i en bilulykke i Paris. Hun blev blot 36 år. Prinsessens tragiske død kom som et chok for mange.

En af dem, der blev ramt hårdt var Dianas private kok, der for nylig, på 19. årsdagen for hendes død, sendte en særlig hilsen til sin tidligere arbejdsgiver.

Maden var klar til Diana

På det sociale medie Twitter skrev Darren McGrady den 31. august, at han for præcis 19 år siden havde maden klar til en helt særlig lady og hendes drenge, men hun kom bare aldrig hjem. Darren afsluttede sin korte men stærke Twitter-besked med et ”hvil i fred prinsesse Diana”.

Kok fik personlig hilsen

Prinsessens kok havde også bragt et foto, som han i sin tid modtog fra Diana med en særlig, kærlig og helt personlig hilsen hilsen fra hende. Til britiske medier har kokken Darren tidligere fortalt, at han ikke anså sig selv for at være en nær ven af sin arbejdsgiver. Alligevel følte han, at han kom ganske tæt på hende i dagligdagen.

Læs artiklen: Foto af prinsesse Diana kommer på auktion

Spiste klokken 18.30

Ifølge det engelske medie Hello arbejdede Darren McGrady fire skønne år som kok for prinsesse Diana, og han nød at se prinsessens sønner William og Harry vokse op i et hjem præget af moderlig omsorg og kærlighed. Især omkring spisetid var der rart hjemme hos Diana, der altid spiste aftensmad med sine drenge klokken 18.30.

GALLERI: Prinsesse Diana 2

Læs mere om: