24. mar. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Eugenie deler private billeder på følelsesladet dag

Prinsesse Eugenie
Prinsesse Eugenie
Foto: Ritzau/Scanpix
For prinsesse Eugenie har det været vigtigt at takke sygeplejersker og læger for at redde et nært familiemedlems liv.

Prinsesse Eugenie har netop fejret sin 31-års fødselsdag, og det var helt sikkert noget særligt for hende at fejre dagen sammen med sin mand Jack Brooksbank og deres lille søn.

Prinsesse Eugenie med varm hilsen

Via Instagram Stories var hun dog på dagen den 23. marts mere optaget af en anden person i familien.

I anledning af Englands Day of Reflection, der sætter fokus på corona-pandemien, dens ofre og den mange helte, sendte prinsessen ifølge britiske medier som Hello Magazine og Express en særlig varm hilsen.

Hylder sygeplejersker og læger

Eugenie hyldede sundshedssektoren og de læger og sygeplejersker, der tog sig godt af hendes svigerfar , da han sidste år blevet meget syg med corona.

Svigerfar tæt på at dø

- Min kære svigerfar blev reddet af de fantastiske National Health Service sygeplejersker og læger fra tre hospitaler sidste år. Tak for at sætte jeres sikkerhed på spil for at hjælpe os andre, lyder det i Eugenies tekst til et par private billeder af sin svigerfar George.

Fem uger i respirator

Billederne viser George Brooksbank, der kommer hjem til privaten efter at have været indlagt fem uger på hospitalet, hvor han lå i respirator.

Eugenie tænker over hårdt år

- Mens vi når til slutningen af den 23. marts, et år siden Storbritannien lukkede ned, tænker jeg over, hvor taknemmelig jeg er for hver eneste medarbejder, som får os gennem denne pandemi, kommer det fra Eugenie, hvis svigerfar var indlagt i juni på Royal Brompton Hospital.

Netop medarbejderne på Brompton Hospital fik en særlig tak for at have reddet Eugenies svigerfars liv.

Læs mere om: