William gør som Harry

Harry og William

Harry og William

Foto: Mega
Prins William har med sin indsats i tv forleden været med til at sætte fokus på samme område, som betyder så meget for hans bror prins Harry.

Storbritanniens prins William medvirkede i et tv-indslag i indsamlingen Comic Relief forleden.

Sidste år var William med i Comic Relief en sjov sketch sammen med skuespilleren Stephen Fry, men sådan blev det ikke i år ifølge Hello Magazine, hvor prinsen leverede en tale, der blandt andet fokuserede på, at det er vigtigt at holde fast i den mentale sundhed i denne svære tid med corona-pandemi.

William og Harry med fuld fokus

Netop mental helse er også et område, der betyder meget for prins Harry, og han skal arbejde med området i sit nye job i konsulentvirksomheden BetterUp.

Mens Harry arbejder i USA, er William synlig i England.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

William med vigtigt budskab

- Jeg er specielt glad for, at Comic Relief fortsætter med at bidrage til så mange projekter, som støtter menneskers mentale helbred, som er blevet presset hårdt over det seneste år, sider prins William og fortsætter.

Betyder meget

- Dette er et emne, som betyder meget for mig, og det er vidunderligt at vide, at jeres støtte i aften  vil sikre, at der er hjælp  til rådighed, når det hele bliver for meget for nogle mennesker, kommer det fra William, der takker de mange landsmænd og-kvinder med vigtige roller i sundhedssektoren.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden