Privat pletskud af Elizabeth og Philip omgivet af oldebørnene afsløret

Dronning Elizabeth og prins Philip

Dronning Elizabeth og prins Philip

Foto: Mega
Den britiske kongelige familie har delt et bedårende pletskud.

Den britiske kongelige familie deler onsdag billeder på de sociale medier, der mindes afdøde prins Philip som far, bedstefar og oldefar. 

Kongehuset har i den forbindelse afsløret et hidtidigt privat pletskud af dronning Elizabeth og prins Philip omgivet af deres syv ældste oldebørn. 

Det henrivende billede af taget af hertuginde Kate i 2018 på Balmoral Castle i Skotland. 

Syv bedårende oldebørn

Med prinsesse Charlotte imellem sig sidder dronning Elizabeth og prins Philip i en mintgrøn sofa med de resterende seks bedårende oldebørn omkring sig. 

Fra venstre er det: prins George, dronning Elizabeth med prins Louis på skødet, prinsesse Charlotte, bag hende står Savannah Phillips, prins Philip, Isla Phillips med Lena Tindall i favnen og Mia Tindall. 

Prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis er børn af prins William og hertuginde Kate. Savannah og Isla Phillips er døtre af Peter og Autumn Phillips mens Lena og Mia Tindall er døtre af Zara og Mike Tindall.

Spar op til 838 kr. med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Efter billedet er taget er der kommet yderligere tre oldebørn til: Archie Harrison Mountbatten-Windsor, søn af prins Harry og hetuginde Meghan, August Philip Hawke Brooksbank, søn af prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank samt Lucas Philip Tindall søn af Zara og Mike Tindall.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden