Onsdag, 14. april 2021 - af Marie Krakau

Privat pletskud af Elizabeth og Philip omgivet af oldebørnene afsløret

Dronning Elizabeth og prins Philip
Dronning Elizabeth og prins Philip
Foto: Mega
Den britiske kongelige familie har delt et bedårende pletskud.

Den britiske kongelige familie deler onsdag billeder på de sociale medier, der mindes afdøde prins Philip som far, bedstefar og oldefar. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kongehuset har i den forbindelse afsløret et hidtidigt privat pletskud af dronning Elizabeth og prins Philip omgivet af deres syv ældste oldebørn. 

Det henrivende billede af taget af hertuginde Kate i 2018 på Balmoral Castle i Skotland. 

Syv bedårende oldebørn

Med prinsesse Charlotte imellem sig sidder dronning Elizabeth og prins Philip i en mintgrøn sofa med de resterende seks bedårende oldebørn omkring sig. 

Fra venstre er det: prins George, dronning Elizabeth med prins Louis på skødet, prinsesse Charlotte, bag hende står Savannah Phillips, prins Philip, Isla Phillips med Lena Tindall i favnen og Mia Tindall. 

Prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis er børn af prins William og hertuginde Kate. Savannah og Isla Phillips er døtre af Peter og Autumn Phillips mens Lena og Mia Tindall er døtre af Zara og Mike Tindall.

Efter billedet er taget er der kommet yderligere tre oldebørn til: Archie Harrison Mountbatten-Windsor, søn af prins Harry og hetuginde Meghan, August Philip Hawke Brooksbank, søn af prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank samt Lucas Philip Tindall søn af Zara og Mike Tindall.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden