31. aug. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Rørende afsløring: Sådan var prins William på trist aften

Prins William
Prins William
Foto: Mega
Prins William er en mand med god stil, og han optrådte forbilledligt, da han på en trist aften for mange englændere, holdt ryggen rank.

Prins William og fru Kate og deres søn prins George var ligesom de fleste andre englændere klar til kæmpe national fest, da Englands herrelandshold i fodbold var i EM-finalen på hjemmebane mod Italien.

Prins William jublede efter to minutter

Alt tegnede til engelsk sejr i finalen på Wembley den 11. juli, og hjemmeholdet kom dog også til stor glæde for de royale tilskuere foran 1-0 allerede efter to minutters spil.

Herefter gik det dog ned ad bakke for England, der efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence højst overraskende måtte se sig slået af Italien, der kunne løfte EM-trofæet.

Kæmpe skuffelse

De engelske spillere var grædefærdige efter EM-skuffelsen, og i tabernes omklædningsrum på Wembley var der gravkammerstemning.

Forsvarsspilleren Conor Coady har til The Times beskrevet, hvordan det var, da William sammen med lille prins George kom ind i omklædningsrummet til sine knuste landsmænd, der netop havde oplevet EM-trofæet glide dem af hænde.

Det var helt forfærdeligt

- Alle var helt nede i kulkælderen. Det var forfærdeligt, siger Coady, der også fortæller, at landstræneren midt i det hele introducerede prins William.

Med rank ryg sagde William til spillerne, at de skulle være stolte af deres præstation trods nederlaget, og at de skulle gå ud af omklædningsrummet med oprejst pande, for hele England stod bag dem.

Prinsen var fantastisk

- Det var utroligt. Et øjeblik jeg aldrig vil glemme, lyder det fra Conor Coady om prins Williams trøstende ord.

Læs mere om: