Mandag, 12. juli 2021 - af Ulrik Ulriksen

Rasende prins William: Det er totalt uacceptabelt

Prins William
Prins William
Foto: Ritzau/Scanpix
Englands fodboldlandshold gik helt med flaget i søndagens EM-finale mod Italien. Det har fået skuffede fans til at angribe et par engelske spillere med racistiske kommentarer. Nu har prins William fået nok.

Prins William havde søndag glædet sig til at fejre, at Englands fodboldlandshold vandt EM-pokalen, mens sådan skulle det ikke gå.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De engelske spillere Marcus Rashford, Jadon Sancho og Bukayo Saka kiksede alle deres straffespark, da det hele skulle afgøres fra 11 meter pletten i straffesparkskonkurrencen på Wembley Stadium i London.

Marcus Rashford
Marcus Rashford
Foto: Ritzau/Scanpix

Prins William så Italien slå England

Og så snuppede Italien pokalen for snuden af de skuffede engelske superstjerner

Efterfølgende er de tre ”syndere” i straffesparkskonkurrencen Rashford, Sancho og Saka alle tre blevet udsat for mange racistiske kommentarer på deres sociale medieplatforme.

William har fået nok

Det har fået prins William til at reagere, og han lægger ikke skjul på, at han har fået nok af racismens grimme ansigt.

- Jeg væmmes af de racistiske udtalelser rettet mod spillerne fra England efter kampen i aftes. Det er totalt uacceptabelt, at spillerne ska udsættes for denne frastødende opførsel. Det skal stoppe nu, lyder det blandt andet fra prins William, der selv har støttet det engelske herrelandshold i fodbold i tykt og ryndt i mange år, og som tilmed har en ledende position i fodboldforbundet FA.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden