Mandag, 12. juli 2021 - af Ulrik Ulriksen

Midt i EM-smerte: Alle elsker prins George

Hertuginde Catherine og prins George
Hertuginde Catherine og prins George
Foto: Ritzau/Scanpix
EM-finalen i London mellem England og Italien blev et mareridt for enhver engelsk fodboldfan. Midt i nederlagets stund hyldes en ung royal stjerne.

Der var fra første fløjt festlig stemning på Wembley Stadium i London, hvor der blev spillet EM-finale i fodbold søndag aften.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prins George jublede

England mødte Italien, og allerede efter to minutters spil lå bolden i det italienske mål, og så gyngede det på tribunerne, hvor prins William og hertuginde Catherine jublede sammen med deres syvårige søn prins George.

Et royalt hit

Netop lille George var et hit på den store aften, der endte miserabelt for de engelske spillere og fans, efter at Italien vendte kampen og vandt efter dramatisk straffesparkskonkurrence.

Midt i smerten kan mange englændere dog godt glæde sig over prins George, der flere gange stjal opmærksomheden i VIP-logen i løbet af den spændende finale.

Hyldet efter finalen

De engelske fans hylder på de sociale medier prins Georges indsats, der var vidunderligt entusiastisk.

Efter nederlaget til Italien måtte George trøstes af sine forældre, og klokken var et godt stykke over midnat, før de kongelige fodboldfans var hjemme i privaten efter en fodboldoplevelse, de nok aldrig glemmer.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden