11. feb. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Ros fra William og Kate: Lidt af en ilddåb

William og Kate
William og Kate
Foto: Ritzau/Scanpix
Under et digitalt møde fra Sandringham roste prins William og hans Kate en gruppe unge studerende.

Hertugen og hertuginden af Cambridge har rost en gruppe sygeplejerske-studerende, som snart er færdige med deres uddannelse, og hertuginde Catherine eller Kate understregede overfor de studerende, at samfundet har mere brug for deres indsats end nogensinde.

Kate og William nød samtalen

Prins William og Kate sludrede digitalt med de studerende fra Ulster University for at høre mere om deres forskellige erfaringer med uddannelse under pandemien og for helt specifikt at høre om deres oplevelser i praktikperioden ude på hospitalerne i frontlinjen i Nordirland

Hjemme på Sandringham

Kate og William var på Sandringham, mens de holdt det digitale møde

- Det må være svært for jer at gå direkte ind i arbejdet for at hjælpe under pandemien. Det er lidt af en ilddåb, lød det ifølge Hello Magazine fra en imponeret prins William.

De nye sygeplejersker svarede, at han havde ret, men at de er glade for at komme ud I felten og gøre en forskel.

Royal anerkendelse

William spurgte desuden, om den voldsomme pandemi, vi står midt i, havde fået de studerende til at tvivle og tænke sig en ekstra gang om i forhold til karrierevalg.

- Det har faktisk bare bekræftet mig i, at dette er, hvad jeg vil lave resten af mit liv. Dette er jobbet, jeg er skabt til, lød svaret fra en af de sygeplejerske-studerende, hvilket fik både Kate og William til at nikke anerkendende.

Læs mere om: