Royal ekspert: Her skal Harry, Meghan og Archie sandsynligvis fejre jul

Hertuginde Meghan og prins Harry.

Hertuginde Meghan og prins Harry.

Arkivfoto: MEGA
Meget tyder på, at Harry og Meghan vil blive hjemme i juleferien.

Hvordan bliver julen for Harry og Meghan, der, midt i deres eget personlige iværksættereventyr, også - som os andre - skal indordne sig under coronarestriktioner? Det giver Carolyn Durand, der sammen med Omid Scobie har skrevet biografien "Finding Freedom" om Harry og Meghan, sit bud på i ELLE. 

Carolyn Durands kilder fortæller hende, at det forventes, at Harry, Meghan og Archie fejrer jul i deres nye hjem i Montecito, Santa Barbara, samme med Meghans mor Doria. 

Det vil altså sige, at de ser ud til at få californisk sommersol i stedet for britiske kuldegrader i juleferien, og at den britiske kongefamilie for andet år i træk må undvære trekløveret ved julemiddagen. 

BILLED-BLADET som abonnement?Klik her og læs hvordan!

Ifølge Carolyn Durand var det oprindeligt planen, at parret og deres lille søn skulle rejse til residensen Frogmore Cottage i december, så de der kunne selvisolere i 14 dage af coronahensyn inden juledagene og familiebesøg, og inden Meghan til januar skulle i retten i London en sag, hun har anlagt mod Associated Newspapers for blandt andet brud på privatlivets fred og ophavsret. 

Den retssag er nu blevet udskudt til efteråret 2021. Samtidigt er en ny nedlukning af det engelske samfund netop trådt i kraft, hvilket også kan være årsagen til, at den lille familie muligvis vælger at blive hjemme i USA.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden