Royal julehygge: Dronning Elizabeth mødte Kate og William

Dronning Elizabeth

Dronning Elizabeth

Foto: Ritzau/Scanpix
Den britiske kongelige familie var samlet ved et julepyntet Windsor Castle, og det var noget, som glædede dronning Elizabeth.

Dronning Elizabeth, 94, så fantastisk ud i julerødt design, da hun smilede til hele England på en skøn decemberdag ved Windsor Castle, hvor hun var i selskab med hertuginde Catherine af Cambridge og prins William samt prins Charles og hertuginde Camilla af Cornwall.

Dronning Elizabeth nød at se William og Kate

For Elizabeth var det herligt at se familien igen efter en længere tid med adskillelse på grund af den alvorlige corona-situation i hele Storbritannien.

Det var samtidig vigtigt for dronningen at vise nationen, at julen er et lyspunkt midt i en mørk coronatid.

Dronning Elizabeth
Foto: Ritzau/Scanpix

Dronning Elizabeth

For Kate og William var det bestemt også skønt at se dronningen, og det var en perfekt afslutningen på deres tur rundt i landet med tog.

Har været rundt i landet

Kate og William har været på juletur rundt i landet for at hilse på borgere, der kæmper bravt i en svær coronatid.

Hertuginde Catherine af Cambridge og prins William
Foto: Ritzau/Scanpix

Hertuginde Catherine af Cambridge og prins William

Hele begivenheden ved slottet blev afviklet med stor respect for corona-restriktionerne, der I England ligesom I Danmark er meget strenge.

Dronningen, der også havde selskab af sin datter prinsesse Anne samt af sønnen prins Edward og hans kone Sophie nød det hele, og særligt fint var det at høre julesalmer leveret af Frelsens Hærs orkester.

Sang med på julesalmer

Da orkestret spillede for fuld udblæsning, var familien samlet om dronningen på trappen foran det julepyntede Windsor Castle, og Elizabeth sang med på salmerne.

BILLED-BLADET som abonnement?Klik her og læs hvordan!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden