7. okt. 2018
Af Marianne Singer

ROYAL STIL: Hertuginde Catherine på job i kendt svensk design

Fotomontage: Hertuginde Catherine.
Fotomontage: Hertuginde Catherine.
Foto: MEGA
Hertuginde Catherine var smart og praktisk klædt i en olivengrøn jakke fra et meget kendt svensk mærke, da hun var på opgave udendørs.

Efter at have været på barsel med sit og prins Williams yngste barn, prins Louis, i godt fem måneder, er hertuginde Catherine nu igen tilbage på sit kongelige job.

Første opgave i kalenderen for hertuginde Catherine var et besøg hos Sayers Croft Trust Forest School and Wildlife Garden i Paddington Recreation Ground i London.

Skandinavisk design

Alt foregik udenfor med glade børn, og derfor var hertuginde Catherine også klædt i smart og bekvemt tøj, der var nemt at bevæge sig rundt i.

Som en fin detalje havde hertuginde Catherine valgt at bære skandinavisk design, idet hendes olivengrønne outdoor-jakke og matchende sweater er fra det meget kendte svenske mærke Fjällräven.

https://imgix.billedbladet.dk/mega285104_001.jpg
Foto: MEGA

Sporty look

Til det sporty look hørte også en skjorte fra Joseph, stramme jeans fra Zara og støvler fra Penelope Chilvers.

Hertuginde Catherine har efter fødslen af prins Louis den 23. april vist sig ved flere officielle arrangementer, blandt andet ved Trooping the Colour i juni og med hertuginde Meghan til Wimbledon i juli.

Men besøget hos Sayers Croft Trust Forest School and Wildlife Garden var første gang, at hertuginde Catherine var afsted på et kongeligt job igen.

Læs mere om: