6. dec. 2017
Af Marianne Singer

Så kostbar er Meghan Markles forlovelsesring

meghan markle
Meghan Markle.
Foto: AOP
En anerkendt diamant-ekspert fortæller, at prins Harry valgte en forlovelsesring i millionklassen til Meghan Markle.

Alle beundrede Meghan Markles funklende forlovelsesring, da hun sammen med prins Harry stillede op til fotografering, efter at deres forlovelse var blevet offentliggjort den 27. november.

Efterfølgende kom det frem, at prins Harry havde været med til at designe ringen, der består af to mindre diamanter fra afdøde prinsesse Dianas private kollektion og en stor diamant fra Botswana, der betyder noget helt særligt for parret.

Værdifuld ring

Magasinet OK! har fået en en af verdens første diamanteksperter, Grant Mobley fra diamantforhandleren Pluczenik, til at bedømme ringen.

Grant Mobley udtaler, at det ser ud til, at den store diamant er en såkaldt cushion cut diamond på omkring tre til fire karat, mens han vurderer de to mindre diamanter til at være på omkring 0,75 karat hver.

- Vi vurderer således, at værdien af midterstenen er på omkring 70.000 til 115.000 engelske pund (590.000 til 969.000 danske kroner ), mens sidestenene har en sand værdi på omkring 3.750 engelske pund (32.000 danske kroner) hver, siger diamantkeksperten til magasinet, der dermed vurderer ringen til at have en værdi af omkring 122.500 engelske pund (en million danske kroner).

https://imgix.billedbladet.dk/7.08854369.jpg
Foto: All Over

Læs mere om: