30. jan. 2021
Af Malan Joensen

Så sødt: Kate med flot kærlighedserklæring til William

Hertuginde Catherine og prins William.
Hertuginde Catherine og prins William.
Arkivfoto: MEGA
Hertuginde Catherine og prins William kan snart fejre 10-års bryllupsdag.

For de fleste har det været alfa og omega at have et godt netværk eller en god familie at støtte sig op af under coronanedlukningen.

Det gælder også for hertuginde Catherine, der i denne tid er isoleret på Anmer Hall ved Norfolk sammen med prins William og børnene prins George, 7, prinsesse Charlotte, 5, og lille prins Louis, der bliver tre år til april.

Dagene går med hjemmeskoling og pasning af egne royale arbejdsopgaver, hvilket f.eks. kan ske ved videopkald.

For nyligt deltog Kate i et sådant opkald med tre andre forældre, som også bakser med hjemmeskoling, børn der keder sig og andre isolationsmæssige udfordringer.

De tre andre forældre har det til fælles, at de har børn på samme skole, Roe Green Junior School i Brent, og skolens inspektør deltog også i mødet.

Deltagerne skulle igennem forskellige øvelser for at få sat ord på de udfordringer, man kan møde som forælder i isolation, og en af dem var, at de hver især skulle skrive på et stykke papir, hvem der havde været deres allerstørste støtte igennem pandemien. Da Kate holdt papiret op, stod der helt kort og præcist "William".

Kate og William, der blev gift den 29. april 2011 og dermed snart kan fejre 10-års ægteskab, mødte hinanden på universitetet for omkring 20 år siden.

Læs mere om: