Onsdag, 16. december 2020 - af Niels Burgos

Sådan bruger Meghan og Catherine parfume

Hertuginde Meghan, hertuginde Catherine

Hertuginde Meghan, hertuginde Catherine

Foto: Mega
Hertuginderne Catherine og Meghan elsker deres parfumer, men det er ikke altid, de må bruge dem

De færreste af os kommer nogensinde tæt nok på en kongelig - og da slet ikke i disse tider. Men skulle det ske, ville vi højst sandsyneligt konstatere, at de ikke dufter af parfume. I England er der nemlig en række skrevne og uskrevne regler for, hvad de kongelige bør og ikke bør gøre, når de er på officielle opgaver. 

Hertugindernes favoritter

Ifølge Myka Meier, der er stifter af firmaet Beaumont Etiquette - og  som er uddannet hos et tidligere medlem af dronning Elizabeths stab - kan hertuginderne Catherine og Meghan naturligvis frit bruge den parfume, de foretrækker - når de vel at mærke er private.

På officielle opgaver "er det usædvanligt for en kvindelig kongelig at bruge parfume", siger Myka Meier. "Dufte er en højst personlig ting, og mens man selv synes, at en duft er dejlig, er det ikke sikkert, at dem, man møder, har samme mening. Derfor er det usandsynligt, at hverken parfume eller stærkt duftende body-cremer, vil blive brugt ved de lejligheder"

Men i deres private verden er sagen naturligvis en anden. Meghan har tidligere røbet, at hun elsker parfumer. Ved sit bryllup brugte Meghan er helt særlig parfume - fremstillet af firmaet Floris, kun til hende på den store dag. Hertuginde Catherine bar ved sit bryllup parfumen White Gardenia Petals fra mærket Illuminum. Men til dagligt er Catherine foretrukne parfume Organge Blossom fra firmaet Jo Malone London's.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden