31. jul. 2013
Af af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Sådan er prins Georges kongelige hjem

Prins George ligger trygt i sin fars arme.
Prins George ligger trygt i sin fars arme.
Foto: AOP
Lille prins George bor lige nu hos mormor og morfar, men vil meget snart flytte ind i de kongelige gemakker på Sandringham Estate.

Lille prins George skal helst ikke begynde at finde sig alt for godt tilrette i Bucklebury, for meget snart er det meningen, at han skal flytte ind i Dronning Elizabeth II’s slot Sandringham Estate i Norfolk ifølge Daily Mail.

Prins William og hertuginde Catherine spenderer lige nu kvalitetstid med deres søn i Hertuginden af Cambridges forældres hjem i Berkshire, men det ventes, at den lille og hans forældre i løbet af de kommende måneder vil flytte ind i Anmer Hall, der er en landresidens indrettet med ti soveværelser.

LÆS OGSÅ:

Gennemgående ombygning

Trioen skal bo her indtil renoveringen af deres hjem i Kensington Palace er færdiggjort. Tidligere på året blev der ifølge Daily Mail ligeledes foretaget forbedringer af Anmer Hall, hvor et trælager blev ombygget til en stue og toilet, mens to pladser i en garage på fire blokke blev ombygget til opbevaringsrum muligvis til sikkerhedsvagters udstyr.

Andre ændringer inkluderer blandt andet et haveområde, der er blevet udbygget til køkkenet, hvor en afdækket gårdhave vil give familien mere privatliv. Der er desuden blevet plantet nye træer og buske, så huset og dets kongelige beboere kan blive skærmet for offentligheden, og samtidig er palæets indkørsel blevet omdirigeret.

Lige nu bor en direktør i hovedbygningen, men han vil snart fraflytte, så der bliver gjort plads til prins William, hertuginde Catherine og lille prins George. Ejendommen har været i kongelig besiddelse siden 1898, og var hjemsted for Hertugen og Hertuginden af Kent mellem 1972 og 1990.

LÆS OGSÅ:

Læs mere om: