6. maj. 2020
Af Malan Joensen

Sådan fejrer kongefamilien Harry og Meghans lille Archie

Hertuginde Catherine, dronning Elizabeth samt Harry og Meghan med Archie.
Hertuginde Catherine, dronning Elizabeth samt Harry og Meghan med Archie.
Arkivfoto: MEGA
Archie Harrison bliver 1 år i dag.

På denne smukke majdag kan Archie Harrison Mountbatten-Windsor fejre sin allerførste fødselsdag.

Den bliver tilbragt med mor og far, Meghan og Harry, i familiens nye hjem i Los Angeles.

Det vides ikke, om Meghans mor, Doria Ragland, der også bor på de kanter, kan besøge sit lille barnebarn på grund af truslen om coronavirus, men ellers vil hun sandsynligvis ønske den lille fyr og forældrene tillykke med et videoopkald.

Ovre i Storbritannien sidder Harrys familie og holder sig isoleret, og selv om de sikkert vil ringe til USA og ønske tillykke, har de også brugt de sociale medier til at fejre lille Archie.

Det skriver Hello Magazine.

På prins William og hertuginde Catherines Kensinton Royal-konto på instagram har de delt et dejligt billede af hele familien taget i anledning af Archies barnedåb. "Vi ønsker Archie en rigtig dejlig første fødselsdag i dag", skriver de ved billedet ledsaget af en lille ballon.

Fra Buckingham Palace og Royal Family-kontoen bliver Archie også fejret med et skønt billede. Det viser dronning Elizabeth, prins Philip, Doria Ragland, Harry, Meghan og lille Archie den dag, han blev vist frem for offentligheden.

"Tillykke med fødselsdagen til Archie Mountbatten-Windsor, der fejrer sin første fødselsdag i dag! Archie er dronningens ottende oldebarn", står der under billedet, ledsaget af en ballon og konfetti.

Hos prins Charles og hertuginde Camilla er der på Clarence House-kontoen delt et vidunderligt billede af prins Charles, Harry og lille Archie.

"Et stort tillykke med fødselsdagen til Archie, der bliver et år i dag", står der blandt andet ved billedet, hvor det også forklares, at det er taget i forbindelse med Archies barnedåb.

Hello Magazine har samlet billederne - se dem her.

Læs mere om: