14. jan. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Sådan fik prins Philip sin Elizabeth til at rødme

Dronning Elizabeth og prins Philip.
Dronning Elizabeth og prins Philip.
Arkivfoto: Ritzau Scanpix
Storbritanniens dronning Elizabeth og prins Philip nyder livet sammen, og selvom det ikke sker så ofte, så kan Philip sagtens få sin Elizabeth til at rødme genert.

Dronning Elizabeth og prins Philip, som fejrede deres 73-års bryllupsdag den 20. november, nyder stadig at være gift, og fra tid til anden overrasker de hinanden på den sødeste måde.

Philip kan gøre Elizabeth blød i knæene

Prins Philip kan for eksempel med sine komplimenter stadig gøre Elizabeth blød I knæene.

Det fortæller forfatteren Ingrid Seward i en tv-dokumentar, da hun beskriver en situation med dronningen, der prøver en ny kjole.

I Channel 5's dokumentar “Secrets of Royal Dressmakers” beskrives ifølge mediet Hello Magazine en situation for år tilbage, da prins Philip kom ind ad døren, mens dronningen var ved at prøve en helt ny kjole.

- Hmm, flot kjole, sagde han stille og roligt, inden han gik igen.

Dronningen fik røde kinder

Det fik ifølge forfatteren Ingrid Seward en lidt overrasket og genert Elizabeth til at få ildrøde kinder, fordi hun var så glad for at få sådan en kompliment fra sin elskede mand.

Philip er jo ifølge fortælleren ikke typen, der strør om sig med ros og kærlighedserklæringer.

Kærlighedserklæring til guldbryllup

Det kom dronningen I øvrigt selv ind på, da hun til regentparrets guldbryllup I 1997 holdt tale.

- Han er ikke typen, som kommer med mange komplimenter, men han har ganske enkelt været min styrke og støtte alle disse år, sagde Elizabeth, der sammen med sin Philip kan se frem til et spændende 2021.

Spændende 2021

Den 21. april fejrer dronningen 95-års fødselsdag, og i juni er der Trooping the Colour-parade, mens prins Philip fylder 100 den 10. juni.

Læs mere om: