Lørdag, 19. maj 2018 - af Marianne Singer

Sådan mindes prins Harry sin mor under vielsen

Prins Harry og Meghan Markle. Indsat; prinsesse Diana.

Prins Harry og Meghan Markle. Indsat; prinsesse Diana.

Fotos: ALL OVER PRESS
Prins Harry og Meghan Markle mindes på flere rørende måder hans mor, prinsesse Diana, under deres vielse.

Prins Harry var kun 12 år gammel, da han på tragisk vis mistede sin mor, prinsesse Diana, ved en trafikulykke i Paris den 31. august 1997. 

Og hun fylder stadig i høj grad tankerne hos prins Harry, der sammen med sin udkårne, Meghan Markle, på flere måder har mindet prinsesse Diana både i forbindelse med deres bryllupsfest.

En særlig ring 

Allerede i forbindelse med forlovelsen blev prinsesse Diana ikke glemt, i det prins Harry havde designet en forlovelsesring i guld til Meghan Markle med to diamanter taget fra en broche, som har tilhørt hans afdøde mor.

Kort før brylluppet udsendte det britiske hof en meddelelse, hvor prins Harry understregede, hvor vigtigt det var for dem, at prinsesse Diana er med i ånden under vielsesceremonien i St. George's Chapel.

Mors søskende med

“Udover at have støtten fra dronningen, hans far, prinsen af Wales, og hans bror, prins William, som forlover, er prins Harry også opsat på at involvere hans mors familie i sit bryllup, lød det blandt andet i meddelelsen.

Det betyder, at alle prinsesse Dianas søskende, Charles Spencer, lady Sarah McCorquodale og lady Jane Fellowes, vil være tilstede, og at lady Jane Fellowes kommer får et hædersopdrag under vielsen.  

Samme salme som til begravelsen

“Prins Harry og Ms. Markle føler sig begge beæret over, at lady Jane vil repræsentere Spencer-familien og hjælpe med at ære den afdøde prinsesse Diana på bryllupsdagen”, lød det endvidere.  

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

  Under vielsen vil der også blive spillet salmen Guide Me, O Thou Great Redeemer, der blev spillet til prinsesse Dianas begravelse i Westminster Abbey i 1997.   

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden