22. jul. 2013
Af af Juliane Olsen

Sådan vil Kate og William navngive deres barn

Prins William og Hertuginde Catherine af Cambridge
Prins William og Hertuginde Catherine af Cambridge
Foto: AOP
Den næste tronarving i det britiske kongehus er meget snart på vej, for hertuginde Catherine er mandag morgen indlagt med veer.

Så er det ganske vist, at det næste medlem af den britiske kongefamilie meget snart kommer til verden. For blot få timer siden blev hertuginde Catherine indlagt på St. Mary’s Hospital med veer. Det leder straks spekulationerne hen på, om de kommende forældre er klar til også snart at skulle navngive deres lille ny.

Der er allerede nu et væld af reaktioner på den kongelige fødsel på Twitter.

Det er ikke ligefrem hverdagskost at skulle navngive en tronarving, og mens et væld af verdens kendisser er særdeles kreative, når der skal vælges navn til deres børn, så ser hertuginden og prinsen helt sikkert lidt mere alvorligt på deres opgave ifølge kongehusekspert.

- Man skal huske, at de navngiver den kommende konge eller dronning. Så man vil ikke opleve noget fjollet som eksempelvis dronning Suri, hvilket er fint, hvis man leger klæd ud, men ikke er helt passende, når man er dronning for 16 nationer. De vil være meget påpasselige, når de navngiver deres barn, så vi opleve noget traditionelt, siger Victoria Arbiter, der er hofreporter hos ABC og datter af Dronning Elizabeth II’s tidligere pressesekretær Dickie Arbiter, til E! News.

Det er muligt at følge med i, hvad der sker uden for hospitalet, hvor hertuginde Catherine lige nu er ved at føde.

I marts afslørede betting-eksperter ifølge E! News, at Elizabeth var favorit-navnet til barnet, hvis det blev en pige med odds 8/1. Frances og Anne er også med i puljen med odds på henholdsvis 10/1 og 12/1. John og Charles er de førende navne til et drengebarn begge med odds på 10/1, mens Philip er på 14/1 og Edward på 16/1.

Læs mere om: