14. jul. 2016
Af Juliane Olsen

SE BILLEDERNE: Hertuginde Camilla viser sin drøm for verdens børn

Den 68-årige hertuginde Camilla afslører sin helt egen krukke med drømme.

Tirsdag afslørede prins Charles' hustru, hertuginde Camilla, en kæmpe krukke, som viser hertugindens drøm for verdens børn.

Hendes krukke er en ud af 100 krukker, kreeret af kendte mennesker fra hele verden, som i løbet af sommeren stilles op overalt i London.

LÆS MERE: Hertuginde Camilla hyggede sig med natportieren

Det sker for at fejre, at den britiske forfatter Roald Dahl ville være fyldt 100 år i år. Han er forfatteren bag sommerens børnefilm "Den store venlige kæmpe".

Når sommeren er slut, bliver krukkerne solgt til fordel for velgørenhed. "Roald Dahl's Marvellous Children’s Charity" er en af de organisationer, som vil modtage bidrag fra salget af drømmekrukkerne.

Drømme går i opfyldelse

Hertuginde Camillas drømmekrukke er skabt af den berømte desginer Michael Howells. Den viser hertugindens drøm om at dele bøgers magi med alle Jordens børn.

- Min drøm er, at alle børn lærer at læse og opdager den livslange fornøjelse, som bøger kan give, fortæller hertuginde Camilla på drømmekrukkernes hjemmeside.

Hertuginden afslørede sin drømmekrukke sammen med Roald Dahls yngste datter Lucy. Arrangementet fandt sted på en regnfuld dag i St. James's Park i London ifølge den britiske avis Daily Mail. St. James's Park ligger tæt på det britiske kongeslot Buckingham Palace.

SE BILLEDERNE: Prins Charles og hertuginde Camilla i Indien

I forbindelse med det fugtige arrangement var hertuginde Camilla klædt i en flatterende knælang frakke.

Syge børn bliver hjulpet

Frakken var i lys beige, og under den bar hertuginden en hvid nederdel med vidde og en honningfarvet bluse.

"Roald Dahl's Marvellous Children’s Charity" hjælper alvorligt syge børn i Storbritannien med at få et bedre liv.

Læs mere om: