28. nov. 2018
Af Lene Skriver Bak

SE BILLEDERNE: Kasper Schmeichel og klubben fik besøg af Kate og William

Hertuginde Catherine og prins William besøgte onsdag fodboldklubben Leicester for at ære de fem mennesker, der omkom ved en tragisk helikopterulykke, der blandt andet kostede Kasper Schmeichels chef, Vichai Srivaddhanaprabha, livet.

Kasper Schmeichel og fodboldklubben Leicester City FC har været i sorg, siden 27. oktober, hvor en helikopter med fem passagere styrtede ned ved klubbens stadion.

Ombord på helikopteren var formanden for klubben, Vichai Srivaddhanaprabha, som Kasper Schmeichel omtaler som "The boss", chefen, der døde i ulykken.

Efter ulykken, der også kostede fire andre livet, har klubben og de mange fans kæmpet for at forstå, hvad der er sket.

Kasper Schmeichel skrev et gribene og meget rørende afskedsbrev til sin chef, som han takker for pladsen på holdet og den store udvikling, han har gennemgået, siden de begyndte at arbejde sammen.

Bevæget besøg

Onsdag fik klubben besøg fra den britiske kongefamilie.

Prins William, der er formand for det engelske fodboldforbund, FA, og hans hustru, hertuginde Catherine, kom til Leicester for at ære de fem afdøde og for at anerkende "den varme og medfølelse, som folk i Leicester og fans af Leicester City FC har udvist som reaktion på ulykken," som parret skriver på Twitter.

Det var tydeligt, at prinsen og hertuginden begge var bevægede over at se stedet, hvor ulykken skete.

Parret havde en stor buket hvide liljer med, som Kate lagde ved blomsterhavet på ulykkesstedet.

Hilste på Kasper Schmeichel

Under besøget, hvor prins William og hertuginde Kate blandt andet hilste på frivillige fra klubben og byen, fik parret også lejlighed til at hilsen på klubbens spillere, heriblandt Kasper Schmeichel.

"Kæmpe ære at møde hertugen og hertuginden af Cambridge i dag. Noget helt særligt at tilbringe tid sammen for at ære vores elskede formand", skrev Kasper Schmeichel efterfølgede på Instagram.

Læs mere om: