28. maj. 2021
Af Malan Joensen

SE BILLEDERNE: Kate og William gav børnene et nap med blomsterbedet

Hertuginde Catherine og prins William hjalp til med at skabe hyggelige oaser i en lokal park.
Da prins William og hertuginde Catherine i denne uge besøgte Skotland, var der også en hyggelig tur i Starbank-parken i Edinburgh på programmet. Her hjalp Kate og William ifølge avisen Evening Standard en lokal børnehave med at så blomster, der skal tiltrække sommerfugle, ligesom de mødtes med lokale frivillige fra Fields in Trust.
Prins William har været præsident for organisationen siden 2013, hvor han overtog posten fra prins Philip, der havde været en del af Fields in Trust siden 1948. Fields in Trust arbejder for at flere skal have adgang til grønne områder, og de står bag det såkaldte "Green Space Index", der er et årligt barometer for tilvejebringelse og fordeling af grønne områder.
De lokale frivillige fra Fields in Trust i Edinburgh fortalte Kate og William om de seneste syv års arbejde med den 125 år gamle park, og de royale hovedpersoner fik også en god snak med lokale familier samt børn og personale fra daginstitutioner om, hvordan de bruger parkens grønne områder. Se billederne af Kate og Williams hyggelige besøg i parken i galleriet øverst i artiklen.

Læs mere om: