Lørdag, 10. marts 2018 - af Marianne Singer

SE DE HERLIGE BILLEDER: Prins Harry og Meghan vakte begejstring i Birmingham

Prins Harry og hans forlovede Meghan Markle blev modtaget som rockstjerner af de mange lokale skolebørn, som stod klar, da de ankom til den engelske by Birmingham.

Prins Harry og Meghan Markle fik en overvældende modtagelse, da hundredvis af skolebørn tog imod dem i den engelske by Birmingham.

For prins Harry og Meghan Markle var det et spændende besøg, hvor de i fælleskab markerede Kvindernes Internationale Kampdag.

Krammer og gode snakke 

Undervejs var der både tid til at kramme lokale fans og få sig en snak med både unge og gamle. 

Meghan Markle, der kalder sig feminist, og prins Harry besøgte efter deres walkabout samlingsstedet Millennium Point og projektet Meet the STEMettes, der skal inspirere unge kvinder til at tage en uddannelse inden for områderne videnskab, teknologi, ingeniørfaget og matematik.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Mødte unge sportsfolk

Prins Harry og Meghan Markle gav sig også tid, da de kiggede forbi Nechells Wellbeing Centre, hvor de mødte repræsentanter fra foreningen Birmingham's Coach Core, der er med til at uddanne næste generation sportsinstruktører.

Virkede forelskede

Under besøget viste prins Harry og Meghan flere gange, hvor forelskede de er ved at holde om hinanden og stryge hinanden på ryggen.  

Turen til Birmingham er en del af en større tur rundt i England, inden prins Harry og Meghan Markle siger ja til hinanden lørdag den 19. maj 2018. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden