Mandag, 11. oktober 2021 - af Malan Joensen

Se de søde billeder: Prins Charles giver mor en fin velkomst

Prins Charles og dronning Elizabeth var på opgave sammen ved Balmoral.

Da prins Charles, 72, og dronning Elizabeth, 95, for nyligt mødtes ved Balmoral i Skotland på en fælles, officiel opgave, sørgede Charles for at give sin mor en varm og omsorgsfuld velkomst.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De to skulle sammen med en gruppe skolebørn plante et træ og tale om naturbevarelse, og prins Charles stod klar til at tage imod dronning Elizabeth, der ankom i sin Range Rover.

Her sørgede den galante prins for et kindkys til mor, inden hun blev eskorteret hen til de ventende skolebørn og deres lærer. 

Arrangementet er en del af "The Queen's Green Canopy", som er et miljøvenligt træplantningsinitiativ, dronning Elizabeth har søsat i anledning af sit platinjubilæum som regent næste år.

Her opfordres briterne til at plante et eller flere træer i sæsonen for træplantning, der strækker sig fra oktober til marts.  
  Prins Charles, der i årevis har haft miljø- og naturbeskyttelse på dagsordenen, er protektor for "The Queen's Green Canopy".   Se billederne af prins Charles og dronning Elizabeth i galleriet øverst i artiklen.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden