18. nov. 2017
Af Juliane Olsen

Se det fantastiske smykke hertuginde Catherine lånte af droning Elizabeth

Hertuginde Catherine
Hertuginde Catherine
Foto: All Over
Under en gallamiddag for nyligt viste hertuginde Catherine et strålende diamantarmbånd, som hun havde lånt af dronning Elizabeth.

Den 35-årige hertuginde Catherine tiltrak sig mere end almindelig opmærksomhed, da hun viste sig med et funklende diamantarmbånd under en gallamiddag.

Det tilhører nemlig hendes mands farmor, dronning Elizabeth, ifølge people.com, og det blev vist frem under Anna Freud Centre-gallamiddagen.

Det strålende armbånd med navnet The Diamond Quatrefoil-armbåndet menes at komme lige ud af den 91-årige monarks private smykkekollektion.

Armbåndet er prydet med rude-motiver

Den britiske dronning har højst sandsynligt arvet det fra en stor smykkekollektion, der blev givet til dronningen efter hendes mors død i 2002.

Der vides ikke meget om det udsmykkede armbånd, der er prydet med adskillige rudeformede motiver.

Til gengæld findes der billeder af Dronningemoderen, der bærer det tilbage i 1958, men dronning Elizabeth har også båret det i nyere tid.

Hertuginde Catherine bar blondekjole

Under den officielle åbning af det britiske parlament tilbage i 2010 bar dronning Elizabeth det over sine hvide handsker.

Hertuginde Catherine må sige at have gjort armbåndet moderne ved at sætte det sammen med en gulvlang sort blondekjole fra Diane Von Furstenberg.

Kjolen bar hertuginden første gang i 2014, og denne gang havde hun valgt en lille taske fra Prada som tilbehør.

Dronning Elizabeth og prins Philip
Foto: AOP

Læs mere om: