Se prins Harry og hertuginde Meghans fælles monogram

Hertuginde Meghan og prins Harry

Hertuginde Meghan og prins Harry

Foto: ALL OVER PRESS
Nygifte prins Harry og hertuginde Meghans fælles monogram er blevet offentliggjort, og her spiller hertugindens talent for kalligrafi en stor rolle.

Som alle andre kongelige ægtepar har prins Harry og hertuginde Meghan, der blev gift den 19. maj, nu fået deres eget fælles monogram.

Her er deres forbogstaver blev kombineret i et elegant og romantisk design med et ”H” og et ”M”, der vikler sig fint ind i hinanden, ifølge people.com.

Monogrammet er i samme, kursive stil som prinsen og hertugindens individuelle monogrammer, og øverst er markeret en krone, prydet med to kors.

Hertuginde Meghan har fået individuelt monogram

Desuden bærer kronen også fire franske liljer samt to jordbærblade, og designet afspejler i den grad hertuginde Meghans store forkærlighed for kalligrafi.

Kort efter ægteparrets bryllup i St. George’s Chapel i Windsor fik hertuginden desuden tildelt sit eget individuelle monogram.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Her er M’et i samme stil som det fælles monogram og bærer præcis den samme krone bare i sort, og det samme gælder for prins Harrys allerede eksisterende monogram.

Bogstaverne er i snirklet kursiv

Prins William og hertuginde Catherines fælles monogram blev i sin tid også stilfuldt udført, men her blev deres forbogstaver ikke på samme måde kombinerede.

C’et for Catherine, der er hertugindens fulde navn, er placeret ovenpå et sort ”W”, og begge bogstaver er udført i snirklet kursiv.

Bogstaverne bærer ligesom prins Harry og hertuginde Meghans en krone prydet med kors og franske liljer – blot er denne mere detaljerig.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden