Tirsdag, 24. september 2019 - af Dorte Quist

SE VIDEOEN: Der er en ny dronning i byen

Olivia Colman som dronning Elizabeth

Olivia Colman som dronning Elizabeth

Foto: MEGA
Olivia Colman står klar som dronning Elizabeth II i den længe ventede 3. sæson af "The Crown", som får premiere på Netflix i november. Se videoen, hvor hun meget elegant bliver præsenteret som den nye dronning.

Claire Foy, som har spillet den unge dronning Elizabeth i de to første populære sæsoner af Netflix’ populære tv-serie ”The Crown”, er blevet skiftet ud med Olivia Colman, som skal spille den plagede dronning i den nye sæson, som spænder over 13 år, fra 1964 til 1977.

Fra ung til ældre

Netflix har netop præsenteret en smagsprøve på den nye sæson, som kan ses fra den 17. november,, og her kan man se Olivia Colman som dronningen i en scene, hvor hun skal godkende et nyt profilbillede af sig selv til et britisk frimærke – og frimærket afslører tydeligt, at dronningen er gået fra at være en ung kvinde til en ældre regent – eller ”old bat” - en gammel hejre - som dronningen selv siger.

Olivia Colman er ikke ukendt med at spille engelske dronninger. Hun fik sidste år en Oscar for sin rolle som dronning Anne i filmen ”The Favourite”. Og så vil mange sikkert huske Olivia Colman fra Susanne Biers tv-serie "Natportieren".

Også ny prins

Også prins Philip-skuespilleren bliver udskiftet i den nye sæson; her er det Matt Smith, der bliver erstattet af Tobias Menzies, som nogle måske husker fra bl.a. "Game of Thrones-serien.

 

Se traileren her

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden