Seneste nyt: Britisk kongehus reagerer på interview

Det britiske kongehus. Arkivfoto. 

Det britiske kongehus. Arkivfoto. 

Foto: Ritzau Scanpix
Det britiske kongehus med dronning Elizabeth i front reagerer nu på Oprahs historiske interview med Harry og Meghan.

Harry og Meghans spritnye og historiske interview med talk show-legenden Oprah Winfrey har sendt chokbølger ud, efter hertugparret åbent fortalte deres side af deres fratrædelse som seniormedlemmer i det britiske kongehus. 

I interviewet afslørede prins Harry og hertuginde Meghan også chokerende detaljer. 

Blandt andet fortalte parret, at mens Meghan var gravid med Archie, havde et unavngivent medlem af kongefamilien angiveligt udvist "bekymring" for sønnens hudfarve, inden han var kommet til verden. 

Nu reagerer kongehuset

Nu reagerer det britiske kongehus, med dronning Elizabeth i front, på interviewet - og især detaljen om race - i en erklæring. Det skriver Reuters ifølge flere medier, heriblandt Ekstra Bladet

"Hele familien er triste over at finde ud af det fulde omfang af, hvor udfordrende de seneste par år har været for Harry og Meghan," lyder udtalelsen ifølge Ekstra Bladet, der fortsætter:

"De problemstillinger, der bliver rejst, især omkring race, er bekymrende. Mens nogle af erindringerne varierer, bliver de taget meget seriøse, og familien kommer til at håndtere dem privat. Harry, Megan og Archie vil altid være højtelskede familiemedlemmer."

Opdateres...

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden