6. feb. 2021
Af Marianne Singer

Sidst set for 4 år siden: Kate i smart genbrug

Hertuginde Catherine. 
Hertuginde Catherine.
Foto: Mega
Hertuginde Catherine var smart i en klassisk blå jakke, da hun talte med en gruppe engagerede lærere via et video-opkald.

Hertuginde Catherine var smuk og stilfuld, da hun mødte en gruppe lærere via et video-opkald hjemme fra det arbejdsværelse, som hun og prins William for tiden låner af dronning Elizabeth på Sandringham gods.

Under mødet stillede hertuginde Catherine interesseret spørgsmål til lærerne fra Ribbon Academy i Murton, County Durham, som hun mener gør et kæmpe stykke arbejde med at undervise landets børn og unge digitalt for tiden.

Flot i blåt

I dagens anledning bar hertuginde Catherine en flot klassisk tweedjakke i blå, der, ifølge What Kate Wore, er fra den new zealandske designer Rebecca Taylor.

https://imgix.billedbladet.dk/1_7.jpg
Hertuginde Catherine i samtale med en af lærerne.
Foto: Kensington Palace

Jakken viste hun sig første gang i tilbage i februar 2017 under åbningen af et Ronald McDonald House tilknyttet Evelina Children’s Hospital.

Dengang bar hun en matchende nederdel til.

https://imgix.billedbladet.dk/mega20688_018.jpg
Kate i det fine blå sæt for fem år siden.
Foto: Mega
https://imgix.billedbladet.dk/mega20740_001_1_0.jpg
Kate i det blå sæt for fem år siden.
Foto: Mega

Fokus på børnene

Opkaldet til lærerne foretog hertuginde Catherine i anledning af, at det i denne uge er Children's Mental Health Week.

Lærerne arbejder alle på skoler, der samarbejder med Place2Be, der har fokus på børns psykiske helbred og som Kate har været protektor for siden 2002.

Enormt vigtigt

"Sikke en inspirerende gruppe lærere!

Selvom det er Children's Mental Health Week, er det enormt vigtigt, at vi også sørger for, at vores lærere får den støtte, de skal have @_Place2Be har været mestre i psykisk sundhed i skoler rundt omkring i Storbritannien og bliver ved med at støtte dem, der har brug for det under lockdown." lyder det i opslaget på Kensington Palaces Instagram-profil, som BILLED-BLADET har fået lov at vise.

Læs mere om: