2. sep. 2020
Af Marianne Singer

Sjældent videoklip med Harry og Meghan

Hertuginde Meghan og prins Harry.
Hertuginde Meghan og prins Harry.
Foto: Mega
I en sød ny video kan man se prins Harry og hertuginde Meghan uddele skolesager til udsatte familier i Los Angeles.

Det var et sjældent syn, da prins Harry og hertuginde Meghan sidst i august viste sig i det sydlige Los Angeles for at uddele skoleting og andre nødvendigheder til udsatte børn og deres familier ved et drive-through arrangement for velgørenhedsorganisationen Baby2Baby.

For det er ikke meget, at prinseparret har vist sig i offentligheden, siden de i begyndelsen af året valgte at forlade det britiske kongehus.

Sød video

Efterfølgende kunne man nyde fine billeder fra arrangementet.

Og nu har Baby2baby også valgt at dele en sød video fra det særlige besøg, hvor man kan se Harry og Meghan give sig god tid til at tage sig af de mange besøgende på stedet.

Tryk her for at se videoen

Betyder noget særligt

Baby2baby betyder noget helt særligt for Harry og Meghan, i det den var en af fire velgørenhedsorganisationer, som parret bad folk donere til i stedet for at sende gaver til dem i forbindelse med sønnen Archies fødsel i 2019.

Baby2Baby hjælper fattige børn i alderen 0-12 år med de basisting, som et barn har brug for.

Flyttet i nyt hus

Henover de sidste år har B2B distribueret over 50 millioner ting til børn i blandt andet hjemløse familier, på hospitaler og skoler.

Det er ikke lang tid siden, at prins Harry og hertuginde Meghan er flyttet ind i deres nye hjem i den smukke by Santa Barbara på Californiens vestkyst.

Læs mere om: