Snart går det løs: Hertuginde Catherines søster Pippa skal giftes

Pippa Middleton.

Pippa Middleton.

Foto: AOP

Prinsesse Charlotte og prins George spiller en særlig rolle, når Pippa Middleton og James Matthews siger ja til hinanden.

Fredag, 19. maj 2017 - af Malan Joensen

Det bliver en af årets mest storslåede societyfester, når hertuginde Catherines søster Pippa Middleton, 33 år, lørdag siger "I do" til sin forlovede James Matthews, 41 år.

De har ifølge avisen The Telegraph været venner i en del år, og fandt melodien sammen som kærester i 2015. James Matthews friede til Pippa i juni 2016 under en ferie ved Lake District i det nordvestlige England.

Skal vies kl.11.30 lokal tid

Lørdag formiddag kulminerer mange måneders planlægning, når vielsen begynder klokken 11.30 lokal tid. Den finder sted i den smukke landsbykirke St. Mark's Church i Englefield, Berkshire, ikke langt Bucklebury, hvor Pippa voksede op med søsteren Catherine og broderen James, og der er et par helt særlige børn med i følget.

Lille brudesvend og brudepige

Lille prins George og prinsesse Charlotte skal nemlig være brudesvend og brudepige for moster Pippa, når hun går ned af kirkegulvet for at sige ja til sin forlovede.

Efter vielsen er der ifølge Daily Mail indbudt til bryllupsreception på godset Englefield House og senere på dagen er der stor bryllupsfest hos Pippas forældre Carole og Michael, der har fået opstillet en meget elegant glaspavillion for at sikre sig mod bekymring for det ustabile, britiske forårsvej.

LÆS MERE: Hertuginde Catherine og prins Williams bryllup: Alt om den flotte brudekjole

James Matthews. Foto: AOP

James Matthews.

GALLERI: Pippa - Kates smukke søster