SØDE TILBAGEBLIK: Se prins William og prins Harry som små brudesvende

Moster Pippa Middleton skal giftes og lille prins George og prinsesse Charlotte skal være henholdsvis brudesvend og brudepige. Måske de kan lade sig inspirere af prins William og Harry, dengang de var små brudesvende.

Lørdag den 20. maj skal prins George og prinsesse Charlotte spille yderst vigtige - og meget søde - roller ved deres moster, Pippa Middletons, bryllup.

George på snart fire år skal være brudesvend, mens prinsesse Charlotte, der lige er blevet to år, skal være brudepige. 

George og Charlotte kan få gode tips og tricks til, hvordan man begår sig som en del af et stort bryllup, af far, prins William, og onkel, prins Harry.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

William og Harry har nemlig begge været brudesvende, da de var børn. Prins William var bl.a. brudesvend i klassisk matrostøj ved prins Andrews bryllup med Sarah Ferguson, mens prins Harry med sort hat og fletkurv i hånden var brudesvend ved Lady Dianas bror, Charles Spencers, byllup.

Søde billeder af brudesvendene

I mens vi venter i spænding på at se hvordan George og Charlotte kommer til at klare den til Pippas bryllup med investor James Matthews, har vi samlet et galleri med dejlige billeder af prins William og prins Harry som brudesvende. 

Du kan se galleriet over artiklen. 

LÆS OGSÅ: Snart går det løs: Hertuginde Catherines søster Pippa skal giftes

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden