11. maj. 2021
Af Marianne Singer

Tæt på fødsel: Højgravid Meghan viser maven frem i flot kjole

Hertuginde Meghan under sin videohilsen. 
Hertuginde Meghan under sin videohilsen.
Foto: Ritzau Scanpix
Hertuginde Meghan bar en smuk silkekjole med god plads til den voksende mave, da hun delte en videohilsen med et vigtigt budskab.

Hertuginde Meghan, 39, så glad og veltilpas ud, da hun i weekenden sendte en videohilsen under Global Citizens store event VAX LIVE: The Concert to Reunite the World, der blev vist på både amerikanske ABC and CBS.

Sammen med prins Harry venter hun en lille pige til sommer og maven er da også efterhånden vokset så meget, at man kan se, at der nu ikke er lang tid til, at de bliver forældre igen.

https://imgix.billedbladet.dk/20210509-080112-6_12mb.jpg
Foto: Ritzau Scanpix

I forvejen har Harry og Meghan sønnen Archie, der netop er fyldt to år.

Smuk silkekjole

I sin videohilsen, der var blevet optaget på forhånd hjemme hos prinseparret i Montecito, Californien, strålede hertuginde Meghan, ifølge WhatMeghanWore, i en smuk rød og pink silkekjole fra Carolina Hererra med god plads til maven.

Tryk her for at se videoen med prins Harry og hertuginde Meghan til Vax Live

https://imgix.billedbladet.dk/20210509-093133-4_19mb.jpg
Foto: Ritzau Scanpix

Dertil bar hertuginden en Woman Power-halskæde fra Awe.

Ligesom Mary

Under sin tale havde Meghan ligesom Harry i sin tale fokus på vigtigheden af, at der er covid-19-vaccine til alle samt den negative effekt, pandemien især har haft på kvinder og piger.

Et emne, som også kronprinsesse Mary forleden talte om under årets Womenomic konference.

Spændte på fødsel

"Som ambassadører for kampagnen VAX Live mener min mand og jeg, at det er afgørende, at vi prioriterer alles sundhed, sikkerhed og succes - især kvinders, idet de har været uforholdsmæssigt ramt af denne pandemi. Kvinder, især sorte kvinder, har oplevet en hel generation af økonomisk gevinst blive udslettet. Siden pandemiens begyndelse har næsten 5.5 millioner kvinder mistet deres arbejde i USA og 47 millioner flere kvinder rundt omkring i verden forventes at blive ekstremt fattige, lød det blandt andet fra hertuginden.

Derefter talte Meghan kærligt om den datter, hun og prins Harry venter.

- Min mand og jeg er spændte på snart at byde vores datter velkommen. Det er en følelse af glæde, som vi deler med milloner af andre familier verden over. Når vi tænker på hende, tænker vi på alle unge kvinder og piger rundt omkring i verden, der skal have muligheden - og støttten - til at lede os ind i fremtiden.

Læs mere om: