Tirsdag, 4. maj 2021 - af Marianne Singer

Uhyggelig sag for prins Andrew: Nu skete det igen

Prins Andrew.
Prins Andrew.
Foto: Mega
For anden gang har prins Andrew haft ubudne gæster hjemme hos sig i Windsor.

Kun få dage efter at en kvinde skaffede sig ulovligt adgang til prins Andrews hjem Royal Lodge i Windsor, har der igen været en lignende ubehagelig episode.

Sky News skriver, at to personer er blevet anholdt, efter at de er trængt ulovligt ind i området ved prins Andrews hus i Windsor Great Park, hvor han bor sammen med sin ekskone, hertuginde Sarah.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Trængte ind

Thames Valley Police har således tilbageholdt en 29-årig kvinde og en 31-årig mand, begge fra London, efter at de trængte ulovligt ind på Royal Lodge den 25. april. 

Kun seks dage forinden var det lykkedes en 43-kvinde at komme indenfor i prins Andrews hjem, efter at hun havde fortalt sikkerhedsvagterne, at hun havde en frokostaftale med prinsen. 

Det var personalet, som ringende til politiet, efter at kvinden sagde, at hun var forlovet med prins Andrew og var ankommet til Royal Lodge for at blive gift med ham.

Prinsen var hjemme

Prins Andrew var hjemme på det tidspunkt, kvinden snød sig forbi vagterne, men om han har været klar over, hvad der foregik i huset, før politiet ankom, vides ikke. 

Kvinden er nu tilbageholdt i henhold til den britiske Mental Health Act, der giver myndighederne mulighed for at tvangsindlægge borgere til psykiatrisk behandling, hvis de vurderes at være i fare for sig selv eller andre. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden