Mandag, 19. oktober 2020 - af Malan Joensen

Var det årsagen til at dronning Elizabeth bar særlig broche?

Dronning Elizabeth.

Dronning Elizabeth.

Fotomontage: MEGA
På en officiel opgave torsdag havde dronning Elizabeth valgt at tage en helt særlig broche på.

Dronning Elizabeth kunne i denne uge fejre, at hun havde været på en officiel opgave uden for slottet i syv måneder, da hun sammen med barnebarnet prins William var i Salisbury.

Ifølge Hello Magazine havde monarken denne dag valgt at bære en helt særlig broche - nemlig hendes Andrew Grima guld, diamant og rubin-broche, som er en gave, hun fik fra sin elskede prins Philip i 1966.

Dronningen og prins Philip har, siden han blev pensioneret i august 2017, i perioder boet hver for sig. Det skyldes, at den nu 99-årige prins nyder at tilbringe sit otium på landsstedet Wood Farm ved Sandringham-godset, mens dronning Elizabeth i kraft af sit arbejde er nødt til at opholde sig tættere på London, og derfor ofte bor på enten Windsor Castle eller Buckingham Palace.

Da Storbritannien i marts lukkede ned som følge af coronapandemien, isolerede dronningen og prinsen sig sammen på Windsor Castle, og sommeren tilbragte de også sammen på henholdsvis Balmoral Castle og Wood Farm ved Sandringham.

Mens prins Philip er blevet tilbage på Wood Farm, er dronning Elizabeth for noget tid siden rejst til Windsor Castle, hvor hun passer gerningen som monark. Men det kan være, det er svært for hende pludselig at skulle undvære prins Philip, efter at have tilbragt så meget af foråret og sommeren sammen, så muligvis er det ment som en kærlig gestus, at hun har taget den broche, hun fik af ham, på til en officiel opgave? 

Ingen kender den præcise årsag, men faktum er i hvertfald, at den smukke broche matchede dronningens gammelrosa cashmere-frakke, der er fra Stewart Parvin, og hat fra Rachel Trevor Morgan på allerflotteste vis. 

Dronning Elizabeth bar endvidere en silkekjole i efterårsfarver, af sine specialdesignede Launer-håndtasker, perleøreringe samt pink læbestift. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden