William og Kate har valgt: Prins Louis døbes samme sted som storebror

Fotomontage: Prins William og hertuginde Catherine med lille prins Louis. Indsat; Hertuginde Catherine og dåbsbarnet prins George.

Fotomontage: Prins William og hertuginde Catherine med lille prins Louis. Indsat; Hertuginde Catherine og dåbsbarnet prins George.

Foto: ALL OVER PRESS
Prins William og hertuginde Catherine inviterer mandag den 9. juli til kongelig dåb i London, hvor også prins George blev døbt.

Det bliver tredje gang, at prins William og hertuginde Catherine holder dåbsfest, når deres yngste søn, prins Louis, skal døbes på mandag den 9. juli.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Også denne gang har prinseparret inviteret familie og venner til den højtidelige komsammen i slotskirken på St. James’s Palace.

En særlig betydning

Senest blev prins William og hertuginde Catherines ældste søn, prins George, døbt her den 23. oktober 2013.

Den historiske slotskirke i London har en helt særlig betydning for den britiske kongefamilie.

Således stod prinsesse Dianas kiste i den private slotskirke i dagene op til hendes begravelse i september 1997.

Stort bryllup 

Men også mange glædelige begivenheder har fundet sted i kirken.

I 1840 sagde dronning Victoria ja til prins Albert i kirken, mens der i nyere tid har været flere kongelige barnedåb på St. James’s Palace.

I 1988 var det prins Williams kusine, prinsesse Beatrice, der blev døbt her, og også prins Michael af Kents to børn har gennemgået den kirkelige ceremoni i slotskirken.

Intim dåb

Prins George var tre måneder gammel, da han blev døbt i slotskirken, og det var første gang, siden fødslen, at hans forældre fremviste ham i offentligheden igen.

Ved dåben, der var intim og familiær, stod syv nære venner og familiemedlemmer fadder, deriblandt prins Williams kusine, Zara Tindall.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden