20. apr. 2020
Af Christinna Braun

William og Kate: Sådan holder vi kontakt med familien under selv-isolationen

Prins William og hertuginde Catherine. 
Prins William og hertuginde Catherine.
Foto: MEGA
Prins William og hertuginde Catherine gør lige nu som så mange andre og holder kontakt med familien online.

I en tid hvor alle skal undgå fysisk kontakt, må man tage andre metoder i brug, og det gælder også de kongelige.

Prins William og hertuginde Catherine fortæller i et interview med BBC, at de har været glade for elektronisk kontakt med deres familier, mens de er i selv-isolation. William beretter, hvordan de ældre i familien også har vænnet sig til teknologien.

- Jeg tror, vi er der nu, hvor familien er blevet til mere vant til at kunne komme i kontakt med hinanden på den måde, trykke på de rigtige knapper og ikke tabe computeren halvvejs, fortæller prins William med et grin, og hertuginde Catherine tilføjer.

- Det er helt rigtigt. Jeg tror, din far og mine forældre og familierne har elsket at holde kontakte med børnene, lyder det fra hertuginden.

Prins Louis er nysgerrig

Det kan dog være svært og hektisk at holde kontakt over telefonen, når man har en toårig i huset, fortæller prins William og hertuginde Kate.

Ifølge parret er deres yngste søn, prins Louis på næsten to år, er nemlig helt vild med at trykke på den røde knap, der lægger på i et opkald.

Udover knap toårige prins Louis har storesøster og storebror, Charlotte på knap fem og George på seks, sikkert også elsket at sige hej til bedsteforældrene online.

https://imgix.billedbladet.dk/julefoto.jpg
Familiens julefoto 2019. Fotografen bag det søde billede er hertuginde Catherine selv.
Foto: MEGA

Læs mere om: