22-års fødselsdag: Marie-Chantal sender sød hilsen til sin store søn

Prins Konstantin-Alexios, kronprinsesse Marie-Chantal, kronprins Pavlos

Prins Konstantin-Alexios, kronprinsesse Marie-Chantal, kronprins Pavlos

Foto: Hanne juul og privat
Prins Konstantin-Alexios har fejret sin 22-års fødselsdag

Der er to i den græske kongefamilie, som kærligt kaldes "Tino": Familiens patriark, kong Konstantin - og hans barnebarn, kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos ældste søn, prins Konstantin-Alexios. Og den 29. oktober fyldte familiens unge Tino 22 år.

Det fik mor til på instagram at sende en sød hilsen til sin store søn - sammen med et foto af fødselsdagsbarnet i en noget yngre udgave sammen med en lykkelig nybagt mor. "Endnu et år rundt om solen. Tillykke med fødselsdagen, Alexios. Jeg elsker dig!" skriver Marie-Chantal på sin instagram-side.

BILLED-BLADET som abonnement?Klik her og læs hvordan!

Prins Konstantin-Alexios og kronprinsesse Marie-Chantal
Foto: Privat

Prins Konstantin-Alexios og kronprinsesse Marie-Chantal

Kreativ ung fyr

Fødselsdagsbarnet er som ældste søn af kronprinsparret nummer to i arvefølgen til den græske trone efter sin far - hvis grækerne en dag skulle beslutte sig for at genindføre monarkiet. Men indtil da kan familien med stolthed følge deres unge Tino, der allerede nu er har gået på gode skoler og universiteter - men også kendt for sin store kreativitet - bl.a. indenfor malerkunsten og skulpturer. Konstantin-Alexios er desuden interesseret i fotografering, musik og i at gå på jagt.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden