30. aug. 2016
Af Dorte Quist

SE BILLEDERNE: Tre tætte royale søstre

Dronning Anne-Marie har altid haft et godt og tæt søskendeforhold til prinsesse Benedikte og dronning Margrethe. Og nu, i deres tredje alder, mødes søstrene flere gange om året. Se de mange skønne billeder.

Gennem hele deres barndom var de tre prinsesser Anne-Marie, Benedikte og Margrethe ens klædt og stod søde ved siden af hinanden, når de blev fotograferet.

LÆS MERE: Dronning Margrethe, prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie holdt ferie sammen i Gråsten

Dronning Ingrids død knyttede dem sammen

Men fra slutningen af 1960'erne og frem til dronning Ingrids død var de spredt for alle vinde, havde travlt med deres arbejde, børn og mænd.

Da dronning Ingrid døde i år 2000, tog de tre søstre den nære kontakt op igen. De samledes mange gange hen over det første år for at kigge alle deres mors sager igennem, og siden da har de igen været tætte. Måske mere end de nogensinde havde været før.

Fælles ferie på Gråsten Slot

I dag mødes de tre royale søstre, dronning Anne-Marie, prinsesse Benedikte og dronning Margrethe, mange gange hvert eneste år, gerne i Danmark, og tilbringer nogle hyggelige dage sammen. Senest holdt de tre søstre en lille uges ferie sammen på Gråsten Slot i begyndelsen af august.

LÆS MERE: Dronning Margrethe og hendes søstre på dansescenen i Tivoli

BILLED-BLADET har samlet en stribe dejlige billeder af de tre søstre og deres forældre, kong Frederik og dronning Ingrid, i galleriet herunder.

GALLERI:Dronning Anne-Marie og hendes søstre

Læs mere om: