Tirsdag, 26. maj 2020 — af Marianne Singer

Efter aflyst bryllup: Prinsesse Theodora afslører nye detaljer

Prinsesse Theodora. 
Prinsesse Theodora. 
Foto: Martin Høien
Dronning Anne-Maries yngste datter måtte aflyse sit bryllup på grund af coronakrisen og deler nu nye detaljer i den sammenhæng.

Jublen var stor i den græske kongefamilie, da kong Konstantin og dronning Anne-Marie i november 2018 bekendtgjorde, at deres yngste datter, prinsesse Theodora, havde forlovet sig med den amerikanske advokat Matthew Kumar.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derefter satsede parret på et bryllup året efter, men de kunne ikke finde en dato, der passede.

Coronakrise ødelagde planer 

Og da de så endelig havde lagt sig fast på at sige ja til hinanden i maj i år i Porto Heli i Grækenland, væltede coronakrisen ind over verdenen, og brylluppet måtte udsættes endnu engang - denne gang på ubestemt tid.

I et nyt opslag på Instagram afslører prinsesseTheodora nu, at brylluppet, hvis det var blevet afholdt som planlagt, skulle have fundet sted i weekenden. 

Kærlighed og støtte

"I hvad der skulle havde været vores bryllupsweekend - har kærligheden og støtten fra vores venner og familie været så værdsat. Vi kan ikke vente med at fejre sammen med jer alle i Grækenland, når det igen er sikkert xx ❤️" lyder det således fra prinsesse Theodora. Til det fine opslag hører også et sødt billede af prinsesse Theodora og hendes forlovede ved et flot opdækket bord. 
For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Det tog da heller ikke lang tid, før prinsessens svigerinde, kronprinsesse Marie-Chantal kommenterede med søde ord. "Vi kan ikke vente med at fejre jeres store dag, Theodora og Matt! Sender jer kram, lød det fra kronprinsessen efterfulgt af en masse hjerter.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden