Fredag, 16. november 2018 - af Marianne Singer

KONGELIG FORLOVELSE: Rundt om prinsesse Theodora

Foto: Mega
Prinsesse Theodora, dronning Anne-Maries yngste datter, skal giftes med Matthew Kumar. BILLED-BLADET har kigget nærmere på prinsessens liv, opvækst og interesser.

Kong Konstantins officielle kontor har meddelt, at hans og dronning Anne-Maries yngste datter, prinsesse Theodora, skal giftes med sin udkårne Matthew Kumar, som hun har været kæreste med i knap to år. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

BILLED-BLADET har kigget lidt nærmere på prinsesse Theodoras opvækst, liv og interesser. 

- Prinsesse Theodora af Grækenland og Danmark blev født den 9. juni 1983 på St. Mary's Hospital i London. Samme sted som også den britiske kongefamilie har benyttet sig af - senest kom prins William og hertuginde Catherines tre børn til verden her. 

- Prinsesse Theodora er det fjerde af kong Konstantin og dronning Anne-Maries fem børn, der udover prinsesse Theodora tæller prinsesse Alexia, 53, kronprins Pavlos, 51, prins Nikolaos, 49, og lillebror prins Philippos, 32.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mere om prinsesssen

- Spanske kong Felipe er ligesom kronprins Frederik og prins Joachim fætre til prinsesse Theodora, og dronning Margrethe er hendes moster. 

- Prinsesse Theodora er tæt knyttet til den danske kongefamilie og har ofte været med til de store familiefester. Senest var hun gæst ved kronprins Frederiks 50-års fejring på Christiansborg Slot i maj. 

- Prinsesse Theodora voksede op i England og har både gået i skole i England, Australien og USA, hvor hun blandt andet læste drama på Brown University. Hun har en bachelor i teatervidenskab. 

Med i Glamour

- I april 2010 flyttede prinsesse Theodora til Los Angeles for at gøre karriere som skuespiller under navnet Theodora Greece. 

- TV-debuten fik prinsesse Theodora som sekretæren Alison Montgomery i den populære serie The Bold and the Beautiful, i Danmark kendt som Glamour, den 5. december 2011.

- Derudover har prinsesse Theodora spillet teater og haft flere små filmroller. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden