Fredag, 22. oktober 2021 — af Ulrik Ulriksen

Fantastisk nyhed fra Grækenland: Nu er der kongeligt kirkebryllup

Prins Philippos og Nina Flohr
Prins Philippos og Nina Flohr
Foto: Prins Nikolaos
Prins Philippos og prinsesse Nina kan nu endelig holde kirkeligt bryllup, og der er lagt op til en fantastisk kærlighedsfest i Athen. BILLED-BLADET er i Grækenland for at følge begivenheden, og du kan læse alt om brylluppet på vores website.

Dronning Anne-Marie og kong Konstantins yngste søn, 35-årige prins Philippos, og hans hustru, 34-årige prinsesse Nina, blev gift 12. december 2020 ved en privat og meget intim ceremoni i St. Moritz i Schweiz.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Philippos og Nina glæder sig

Nu kan parret og deres venner og familie endelig se frem til en stor og fornem fejring af brylluppet, når Philippos og Nina er hovedpersoner ved en kirkelig ceremoni lørdag den 23. oktober i Athens græsk-ortodokse domkirke Mitropolis.

Viet i Grækenland

Dermed bliver prins Philippos den blot anden af kong Konstantin og dronning Anne-Maries fem børn, der bliver kirkeligt viet i Grækenland.

Kongeparrets to ældste børn, prinsesse Alexia og kronprins Pavlos kunne nyde bryllup med deres respektiver ægtefæller i London i England, mens prins Nikolaos ved en vielse på den græske ø Spetses sagde ja tak til et liv sammen med sin elskede Tatiana.

Philippos’ søster, prinsesse Theodora, er forlovet med advokaten Matthew Kumar, men de er altså endnu ikke blevet gift.

Sammen med familie og venner

Der er naturligvis allerede i dag, fredag, fuld gang i forberedelserne til en ekstraordinær weekend for Philippos og hans Nina, som aftenen før den store lørdag varmer op til brylluppet med familie og venner.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden