1. jun. 2021
Af Trine Larsen

Prins Philippos overrasket med bryllupsfejring

Prins Philippos og Nina Flohr
Prins Philippos og Nina Flohr
Foto: Ritzau/Scanpix
Dronning Anne-Marie og kong Konstantins yngste søn, prins Philippos og hans kone, prinsesse Nina, fik en skøn overraskelse, da deres venner fejrede deres kærlighed med en fest i London.

Dronning Anne-Marie og kong Konstantins yngste søn, prins Philippos, 34, blev 12. december 2020 gift ved et hemmeligt bryllup i St. Moritz i Schweiz med den et år yngre billionærdatter Nina Flohr.

Det var en borgerlig vielse med kun ganske få af parrets familie til stede. Dog overværede kong Konstantin og brudens far Thomas Flohr vielsesceremonien, så alle venter nu på datoen for et kirkeligt bryllup.

Den er endnu ikke offentliggjort, og imens er parret i den forløbne weekend blevet fejret af deres venner i London. Således åbnede society-parret Alice og Tom Naylor- Leyland deres hjem Stribington House i Cambridge for parret og havde planlagt en overdådig bryllupsfest for parret og deres venner. Det skriver nyhedsmediet Tatler.

Ingen af dem kunne være med ved vinterbrylluppet grundet Corona-restriktioner og nedlukning, men endelig kunne vennerne fejre prins Philippos og hans prinsesse Nina. Efter brylluppet fik bruden nemlig en kongelig titel.

Festen hos vennerne var en rigtig bryllupsfest med stor trelags blå kage, som de (ny) gifte skar for, ligesom hjemmet var pyntet med masser af hvide balloner, hvide pæoner, servietter med parrets monogram og billeder overalt fra parrets vinterbryllup i St. Mouritz, hvor brudens far har et stort slot, og hvor bruden er født.

Læs mere om: