Her er dronning Anne-Maries nye svigerdatter

Foto: Hanne Juul
Dronning Anne-Maries nye svigerdatter, Nina Flohr, 33,passer godt ind i familien. Hun har en international opvækst, har gået på de bedste skoler, er født i Schweiz og opvokset i London og USA.

Dronning Anne-Maries kommende svigerdatter kunne ikke passe bedre ind i familien. Prins Philippos' udkårne er nemlig en ung kvinde med en baggrund, der passer perfekt ind i den store græske kongefamilie, der er spredt rundt i hele Europa og USA.

Nina Natassja Flohr, 33, er født i Schweiz og selvom hun er født med en "guldske i munden", er hun alt andet end en forkælet rigsmandsdatter. Hun har studeret kunsthistorie og desuden arbejdet seriøst i sin far, Thomas Flohrs firma Vista Jet, som i 2018 bragte den fremsynede ejer af de luksuriøse private jetfly på Forbes' liste over billionærer.

Nina Flohr arbejder som kreativ direktør i firmaet og er kendt for at være en sød, ligefrem og meget jordnær kvinde, der også har god og udsøgt smag, når det gælder mode og indretning. Denne interesse kan dronningens nye svigerdatter dele med hendes anden svigerdatter, kronprinsesse Marie-Chantal, der også er kendt for sin gode smag og smukke detaljerede designs.

Interessen for kunst, mode og indretning har Nina Flohr formentlig arvet fra moderen Katharina Flohr, der dog ikke længere er gift med Ninas far. Hun var både grundlægger og moderedaktør af russisk og græsk Vogue, inden hun senere blev kreativ- og administrerende direktør hos smykkefirmaet Fabergé, som hun senere forlod for at starte sit eget smykke- og kunstfirma i London.

Prins Philippos' tilkommende har bopæl både i London og New York, ligesom hendes far har meget stort chalet i St. Moritz i Schweiz, som hun også ofte besøger. 

Søger du abonnement på BILLED-BLADET?Klik her og læs hvordan 

Hvor brylluppet skal finde sted er endnu ikke offentliggjort og heller ikke bryllupsdatoen, for corona-situationen gør det endnu vanskeligt at planlægge store begivenheder med gæster fra mange forskellige lande, sådan som det er planen, når prins Philippos og Nina Flohr gifter sig.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden