22. okt. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Tre dages kærlighedsfest i Grækenland: Sådan bliver det kongelige bryllup

Prins Philippos og Nina Flohr
Prins Philippos og Nina Flohr
Foto: Ritzau/Scanpix
Der er lagt op til tre dage med masser af fest og følelser, når der er kongeligt bryllup i Grækenland med prins Philippos og hans Nina i hovedrollerne.

Når kong Konstantin og dronning Anne-Maries yngste søn prins Philippos og hans elskede Nina bliver kirkeligt viet sent på eftermiddagen lørdag den 23.oktober i Grækenlands hovedstad Athen, er det blot en af flere fester i forbindelse med brylluppet.

Philippos og Nina klar til stor fest

Allerede fredag varmer Philippos og Nina og med en stor fest sammen med familie og venner et stykke udenfor Athen.

Her vil parret blive velsignet før deres store dag med kirkelig højtidelighed i Athens græsk-ortodokse domkirke Mitropolis.

Smuk vielse

Lørdagens vielse finder sted sent på eftermiddagen, og her vil brudeparret og deres nære familie anført af kong Konstantin og dronning Anne-Marie være med til at gøre begivenheden helt fantastisk.

Om aftenen er der i Athen kæmpe bryllupsfest.

Konstantin er vært

Søndag vil kong Konstantin i Nautical Club i Piræus være vært for en festlig middag med deltagelse af brudeparret, familien og de mange gæster, som er fløjet til Athen for at fejre Philippos og Nina og deres kærlighed.

Sådan følger du med

BILLED-BLADET er i Athen for at følge alle dagene med kærlighedsfest med Philippos og Nina i hovedrollerne, og du kan følge med i det hele her på vores website fra i dag

Læs mere om: