Mandag, 16. januar 2023 - af Ulrik Ulriksen, Marianne Singer

I dag sender vi live fra kong Konstantins begravelse: Se dronning Anne-Marie omgivet af kærlighed på svær dag i Athen

Pavlos og dronning Anne-Marie
Pavlos og dronning Anne-Marie
Foto: Kaspar Wenstrup
BILLED-BLADET sender live fra Athen, når dronning Anne-Marie og den græske kongelige familie samt kongelige fra hele Europa ankommer til Metropolis-katedralen for at tage afsked med kong Konstantin. Du kan se med fra klokken 09.30 danske tid.

Pladsen foran Metropolis-katedralen i Athen vil være fyldt til bristepunktet i dag, når den græske kongelige familie anført af dronning Anne-Marie og hendes ældste søn Pavlos ankommer til Kong Konstantins begravelse.

Selve den kirkelige højtidelighed begynder klokken 12.00 lokal tid, hvilket er 11.00 dansk tid, og vi sender live fra familiens og de mange andre kongelige gæsters ankomst.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dronning Anne-Marie omgivet af kærlighed på svær dag

Allerede klokken 09.30 dansk tid er vi på med vores livesignal, så du kan følge med i begivenhedernes gang ved Metropolis-katedralen.

Den danske kongelige familie er flot repræsenteret til begravelsen, og dronning Margrethe, prinsesse Benedikte samt kronprins Frederik og prins Joachim vil være med i kirken i Athen ifølge planen.

Efter den kirkelige højtidelighed i Metropolis-katedralen skal kong Konstantin helt privat stedes til hvile på Tatoi, og herefter er den græske kongelige familie værter for en sen frokost på Hotel Grande Bretagne midt i Athen.

Live fra ankomsten til sen frokost i Athen

Vi sender også live fra den græske kongelige families og deres kongelige gæsters ankomst til frokosten på Bretagne Hotel.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden